123xs internet services
123xs service
altijd persoonlijk contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren.
Ma t/m Vrij van 09:30 tot 17:30
info@123xs.nl

123XS Internet Services BV
Huizermaatweg 570
1276LN Huizen

faq
Hier worden de meest gestelde vragen beantwoord.
actueel
Belangrijk nieuws.
technische informatie
Alles wat u weten moet over FTP, Email, domeinregistraties etc.
vacatures
Werken bij 123xs.


domein check

www.

Over 123XS?

 

 

123XS bewijst al ruim tien jaar dat niet elk webhostingbedrijf "de goedkoopste van Nederland" hoeft te zijn maar dat er ook plaats is voor bedrijven die gewoon de beste van Nederland willen zijn.
Wij houden vast aan een gezonde bedrijfsvoering die naast scherpe prijzen voor onze klanten de support, persoonlijke aandacht, kwaliteit en continuïteit van onze diensten moet waarborgen.

 


Wat is betrouwbare e-mail, webhosting en persoonlijke service voor u waard?

Ziet u door de bomen het bos niet meer?
Dit is de huidige webhostingmarkt:

Aan de ene kant staan de grote bedrijven die hard gegroeid zijn tijdens de internetgekte eind jaren negentig, die grote dure kantoorgebouwen hebben laten verrijzen en waar uitzendkrachten de telefooncentrales bevolken.
Deze bedrijven vragen veel geld voor hun diensten. Dit komt buiten de overheadkosten van deze bedrijven ook door de historie van internet. Tot voor enkele jaren geleden waren dingen als bandbreedte en domeinregistraties erg duur in verhouding tot vandaag.
Nu de prijzen omlaag bijstellen bij de tienduizenden klanten van zo'n bedrijf komt de omzet niet ten goede. Bovendien betalen veel klanten graag voor de schijnveiligheid die een bekende naam biedt.

Aan de andere kant staan de lowbudget hosters die ergens zo goedkoop mogelijk een "servertje" huren, een mooie website bouwen en hosting aanbieden voor een paar euro zakgeld per maand.
Met zaken als groei, afschrijving of stabiliteit van de onderneming wordt geen rekening gehouden, ze hoeven er immers niet van te eten. De problemen ontstaan ironisch genoeg wanneer zo'n bedrijf een succes blijkt. Het groeiende klantenbestand vraagt steeds meer aandacht, de inkomsten zijn echter niet genoeg om van te leven, laat staan om personeel aan te nemen.

Uiteraard zijn niet alle lowbudget hosters hobbyisten.
Bedenk echter dat op internet dezelfde economische wetten gelden als voor traditionele bedrijven.
De bewering van dergelijke bedrijven dat er geen consessies gedaan worden aan kwaliteit en service kunt u het beste met een flinke schep zout nemen. Uiteindelijk moet het ook hier uit de lengte of breedte komen.
Voorbeeld?
Het maakt niet uit hoe goed de supportdesk is georganiseerd, de support medewerker zijn salaris wordt gewoon betaald door de klanten. Het maakt echter nogal verschil of het salaris opgebracht wordt door 200 klanten of 2000...één keer raden wie de meeste aandacht voor u heeft.
Hetzelfde geldt voor de aanschaf van servers en andere apparatuur die gewoon terug verdiend moeten worden door de het aantal klanten die ervan gebruik maken.

123XS Internet Services BV bestaat sinds 1999 en host zo'n 6500 domeinen.
Onze klanten zijn particulieren, bedrijven, scholen, overheidsinstellingen en politieke partijen, sportverenigingen etc.

Zoals het een succesvol commercieël bedrijf betaamt sponsoren we belangeloos enkele goede doelen zoals de website http://www.lieve-engeltjes.nl van de Stichting Lieve Engeltjes dat zich richt op ouders die een kind hebben verloren.
 naam en logo zijn gedeponeerde handelsmerken. 123XS Internet Services BV KvK 39070795 Gooi en Eemland | sitemap
Powered by Spango
123xs   Diensten   Extra  
Home
Diensten
Support
Over 123XS
Contact
Webhosting
Domein registratie
E-mail only
Virtuele Server
Betrouwbare webhosting
Linux hosting, php hosting
SSL Certificaten
Hosted Exchange
Webdesign
Wordpress
Beste webhosting Webhosting vergelijk
Shared hosting
F.A.Q
Technische informatie
Spamfilter
Aktueel
Vacatures