123xs internet services
123xs service
altijd persoonlijk contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren.
Ma t/m Vrij van 09:30 tot 17:30
info@123xs.nl

123XS Internet Services BV
Huizermaatweg 570
1276LN Huizen

faq
Hier worden de meest gestelde vragen beantwoord.
actueel
Belangrijk nieuws.
technische informatie
Alles wat u weten moet over FTP, Email, domeinregistraties etc.
vacatures
Werken bij 123xs.


domein check

www.

Virtual Private Server

Een Virtual Private Server (of VPS) is een volledig afgescheiden gedeelte van een fysieke server met een eigen besturingsysteem en eigen resources (zoals CPU en RAM geheugen).

Eigenlijk wordt een grote krachtige server met bijvoorbeeld 8 CPU?s en 24GB geheugen, en een reeks harde schijven onderverdeeld in meerdere kleinere servers die volledig gescheiden en onafhankelijk van elkaar zijn.

Door de nieuwe krachtige servers is dit een volwaardig alternatief voor een "dedicated server" waar u als enige gebruik maakt van de hardware.

Of u dus één krachtige applicatie wilt hosten, of tientallen websites, met een VPS heeft u gewoon uw eigen server in het datacentrum tot uw beschikking.

De voordelen van VPS hosting in Nederland

Lage prijs
Doordat de hardware gedeeld wordt en door vele vpsen terug verdiend wordt, is de prijs in verhouding tot een dedicated server zeer laag zonder de voordelen ervan in te leveren.

Optimale vrijheid en veiligheid
In tegenstelling tot een virtueel hostingpakket wordt uw ruimte niet beinvloed door de andere klanten op de server. Indien een andere klant zijn VPS laat crashen merkt u daar helemaal niks van. U draait immers uw eigen besturingsysteem.

Snel uit te breiden
Heeft u plotseling meer resources nodig, zoals meer schijfruimte, meer geheugen of meer CPU's dan is dat binnen enkele minuten te realiseren zonder downtime.

Hardware onafhankelijk
Is er onderhoud nodig aan de hardware waarop de VPS draait of wordt de server te oud dan kan zonder noemenswaardige downtime de VPS hosting verplaatst worden naar andere hardware. Uw bezoekers merken niks!

Zeer milieu vriendelijk
Stroom verbruik is een hot issue in de datacentra in Nederland. Niet alleen door de huidige prijzen maar ook door de beschikbaarheid ervan.

De meeste dedicated servers staan de hele dag niks te doen maar trekken wel stroom voor een complete server. Een Virtual Private Server springt veel intelligenter om met zijn resources, is er ergens even wat meer rekenkracht of geheugen nodig dan gebruikt hij een op dat moment slapende CPU. Op deze manier kunnen vele virtuele servers optimaal draaien op veel minder hardware.

Prijzen en Bestellen
naam en logo zijn gedeponeerde handelsmerken. 123XS Internet Services BV KvK 39070795 Gooi en Eemland | sitemap
Powered by Spango
123xs   Diensten   Extra  
Home
Diensten
Support
Over 123XS
Contact
Webhosting
Domein registratie
E-mail only
Virtuele Server
Betrouwbare webhosting
Linux hosting, php hosting
SSL Certificaten
Hosted Exchange
Webdesign
Wordpress
Beste webhosting Webhosting vergelijk
Shared hosting
F.A.Q
Technische informatie
Spamfilter
Aktueel
Vacatures